Veranderingen, keuzes maken en iets nieuws beginnen zijn in mijn leven vertrouwde processen. Dankzij NLP als een van mijn inspiratiebronnen weet ik daar zelf steeds beter mee om te gaan.

 

“In beweging komen is vaak de eerste stap.”

Tijdens mijn gevarieerde loopbaan bij het Ministerie van Justitie, de gemeentelijke overheid en in de zakelijke dienstverlening ben ik gaan investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en volgde ik een eigen innerlijke ontdekkingsreis. Inmiddels heb ik een stevig fundament kunnen opbouwen. Het moederschap heeft hier een krachtige dimensie aan toegevoegd. Daarnaast ontdekte ik mijn passie: mensen stimuleren het beste uit zichzelf of uit een situatie te halen.

 

Ik ben Capital Coach®, gecertificeerd door het ABNLP (American Board of Neuro Linguïstisch Programmeren), en sta ingeschreven in het ICR (International Coaches Register). Als Register Mediator®, Register Conflictcoach®

en Register Onderhandelaar® ben ik aangesloten bij het ADR (Alternative Dispute Resolution register) en werk conform de gedragsregels van dit Europees keurmerk.

 

Begeleiden en bemiddelen doe ik met een warm hart en twee voeten stevig op de grond: betrokken én resultaatgericht. NLP en Mediation vind ik krachtige instrumenten om processen in gang te zetten. Of het nu gaat om individuele groei of een oplossing in een conflict, in beweging komen is vaak de eerste stap.

 

Japanse kraanvogels, Tsuru’s vliegen rond over de website van VRIJ-landt Coaching & Mediation Groningen. De Tsuru is het symbool voor vrijheid, geluk en vrede. Datgene wat ik hoop dat mensen door Coaching en Mediation gaan ervaren.

VRIJ-landt Coaching & Mediation

drs. Berlinda Vrijlandt-Kamphof

info@vrij-landt.nl

 

Kraneweg 72

9718 JV Groningen

+31(0)6 1968 96 26