Dankzij de Coachingsgesprekken sta ik steviger in het leven. Ik weet in elk geval wat ik niet wil en ook steeds beter wat ik wél wil.

Bianca

Na de Coachingssessies bij VRIJ-landt Coaching Groningen voel ik mij veel lichter en is de kijk op mezelf en de wereld veranderd.

Wietske

"In het begin was ik sceptisch over Coaching en vond het meer iets voor vrouwen dan voor mannen. Door de praktische en nuchtere aanpak bij VRIJ-landt Coaching Groningen in combinatie met de NLP-tools denk ik er nu volstrekt anders over. "

Richard

“Wij vonden Berlinda een prettige Mediator.
Ze luisterde voor ons gevoel altijd oprecht en zonder oordeel. Wij konden alles zeggen en niets was vreemd. Dat we volledig onszelf konden zijn heeft ons erg geholpen meer tot elkaar te komen. ”

mw. en dhr. Zantingh

Eindelijk durf ik meer op mijzelf te vertrouwen. Ik voel en weet nu dat het goed is zoals ik ben.

mw. Kramer, Groningen.

“ VRIJ-landt is een fijne, persoonlijke en professionele Coachings- en Mediation praktijk. Berlinda komt rustig en geduldig over. Daarnaast heeft ze ons soms ook geprikkeld met haar vragen. Dat was niet altijd makkelijk want in onze familie zijn we niet zo van het praten. Nu wij als broer en zus weer beter met elkaar omgaan, vind ik het zonde dat we niet eerder aan Mediation hebben gedacht.”

Lianne en Peter

VRIJ-landt Coaching & Mediation

drs. Berlinda Vrijlandt-Kamphof

info@vrij-landt.nl

 

Kraneweg 72

9718 JV Groningen

+31(0)6 1968 96 26