Voor bijna moeders, beginnende moeders en ervaren moeders, voor roze wolk moeders en grijze wolk moeders, voor onzekere moeders en trefzekere moeders, voor bekwame moeders en zelfstandige moeders, voor zoekende moeders en vindende moeders, voor piekerende moeders en zorgende moeders, voor thuisblijf moeders en werkende moeders…

 

Maar vooral voor alle moeders die zichzelf steeds blijven uitvinden om alles draaiende te houden en zo soepel mogelijk te laten verlopen.

VRIJ-landt HappyMAM Coaching Groningen is er voor jou. Als het goed gaat met jou, ben je in staat flexibel met je omgeving om te gaan, en kan je al je verschillende rollen met gemak vervullen. Het is een mooi ideaal, maar soms loopt het gewoon niet lekker. Het moederschap kan wat van je vragen. En hoe makkelijk is het om jezelf te vergeten?

 

Een Coach kan helpen jou weer krachtig en energievol in het leven laten staan.

 

Aan een Coachingstraject valt te denken bij:

  • Het zoeken naar een betere balans tussen je eigen behoeftes, wensen en ambities en die van je gezin.
  • Het zoeken naar een betere balans tussen werk en gezin.
  • Hoe om te gaan met wat je tegenkomt bij je kind of de veranderende dynamiek tussen jou en je partner.

Ook bij vragen zoals:

  • Hoe om te gaan met stress en het aangeven van grenzen?
  • Hoe laat ik controle los, of hoe geef ik meer duidelijkheid?

 

Of wordt het geheel van: relatie, me-time, zwanger, werk en druk, je gewoon even wat veel en verlang je naar meer rust en ontspanning (ook al denk je misschien dat dat niet mogelijk is…).

Bij VRIJ-landt HappyMAM Coaching Groningen kan je vooral voor jezelf terecht. Samen bekijken we jouw eigen situatie. Als Coach luister ik naar je wat er speelt, onderzoeken we de oorzaak en leer jij hoe jij vanuit jouw kracht keuzes kunt maken waar jij blij van wordt, die jou energie geven en die goed voelen voor jou als moeder.

 

Soms kan het fijn zijn om een fysiek en mentaal ontspannende behandeling met Reiki(Japans voor universele energie) deel te laten uitmaken van een Coachingstraject. Ook dit is goed mogelijk.

 

Een blije moeder in balans en een gelukkig gezinsleven gaan vaak hand in hand. Nieuwsgierig naar wat VRIJ-landt HappyMAM Coaching Groningen voor jou kan doen? Aarzel dan niet, je bent welkom voor een gedegen gratis intake.

 

“In the end… I am the ONLY ONE who can give my children a Happy Mother who loves life.”

Janene Wolsey Baadsgaard

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

VRIJ-landt Coaching & Mediation

drs. Berlinda Vrijlandt-Kamphof

info@vrij-landt.nl

 

Kraneweg 72

9718 JV Groningen

+31(0)6 1968 96 26