Je kunt veel verliezen in het leven: een geliefde, je ouders, een kind. Maar ook je baan, je huwelijk, de hoop op een kind. In alle gevallen moet je met dit verlies leren omgaan.

 

Uit eigen verlies- en rouwervaring weet ik dat dat niet makkelijk hoeft te zijn. Toch kun je er in de meeste gevallen, samen met familie en vrienden na verloop van tijd vorm aangeven. Maar soms lukt het niet en loop je bijna letterlijk vast. In dat geval kan verliescoaching je helpen.

 

Blijf je niet te lang rondlopen met de gedachte dat je het allemaal alleen moet doen? Bij VRIJ-landt Coaching & Mediation Groningen kunnen we samen kijken hoe jij verder kan.

 

Vaak zijn we bezig met een onderhandeling terwijl we ons hiervan niet eens bewust zijn. Immers, telkens wanneer we de medewerking van iemand anders proberen te krijgen iets te doen, zijn we aan het onderhandelen.

 

Soms kunnen situaties ingewikkeld en onoverzichtelijk zijn, bijvoorbeeld:

- salarisonderhandelingen

- het kopen van een huis

- onderhandelen met de overheid

“Ruimte Rust Regie Rendement”

Volledig en grondig inzicht in de verschillende belangen kan goed helpen om onderhandelingen soepel en optimaal te laten verlopen. Als gecertificeerd ADR Registeronderhandelaar® sta ik voor gedegen advies en (juridische) bijstand in complexe onderhandeltrajecten. VRIJ-landt Coaching & Mediation Groningen zet zich graag in om voor jou het beste resultaat en rendement te behalen.

 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

VRIJ-landt Coaching & Mediation

drs. Berlinda Vrijlandt-Kamphof

info@vrij-landt.nl

 

Kraneweg 72

9718 JV Groningen

+31(0)6 1968 96 26